Norske kvalitetstrær og pyntegrønt
Norske kvalitetstrær og pyntegrønt
Lukk
Ingunn Foss er fra partiet Høyre og har vært stortingsrepresentant for Vest-Agder siden 2013. Arbeidsområdet hennes er Næringskomiteen og det var i denne egenskap, hun besøkte hjemmetraktene i Lyngdal, hvor hun fra 2007 til 2013 var ordfører i Lyngdal kommune.

Celebert besøk i Lyngdal

Den 22.mai 2015 hadde Lyngdal besøk av Ingunn Foss, som besøkte OVFs juletrefelt, der det var fokus på biologisk produksjon av både sauekjøtt og juletrær.

Spennende opplegg  

Tanken var å ta en dag i feltet, der Ingunn Foss, assistert av Uwe Rutzen og Martin Viborg fra Skogkonsult, kunne få et unikt innblikk i produksjonsprosessen.
Dagen gikk med befaring og sluttet på toppen av juletrefeltet med litt godt til magen.

Ingunn Foss: "Flott opplegg og nydelige produkter"
Det ble avtalt, at det ut på høsten kommer nytt besøk i feltet. Til august er det planlagt at det kommer andre stortingsrepresentanter for å se prosjektet i Lyngdal,
og da er naturligvis også Skogkonsult klar til å gjenta suksessen fra i mai. Formålet med besøket var blant annet å fortelle stortingsrepresentanten at det faktisk er
mulig å kombinere tradisjonelt skogsbruk med landbruk. «Det er i hvert fall mulig å få til her i Lyngdal», sier en fornøyd Uwe Rutzen.

2015-05-08 12.29.12.jpg

Uwe Rutzen sammen med Ingunn Foss øverst i feltet med Lyngdal langt nede i dalen bak